Het eigen online leerplatform van ROC Mondriaan School voor Toerisme, Recreatie & Evenementen

 
 

School voor Toerisme en Recreatie

Het Mondriaan Toerisme Lab is een exclusief online leermiddel van het ROC Mondriaan School voor Toerisme en Recreatie.

 

De mbo-opleidingen van het ROC Mondriaan School voor Toerisme en Recreatie bereiden studenten voor op een toekomst als communicatieve, gastvrije en commerciële dienstverlener in de reiswereld. We blijven allemaal op vakantie gaan! We verwachten uitstekende service en willen graag goed geïnformeerd en vermaakt worden.

 

De reiswereld is de afgelopen jaren sterk veranderd, dus om je zo goed mogelijk voor te bereiden leer je bij ons organiseren, commercieel handelen en het toepassen van Social Media en E-commerce.

 

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de talen; Engels, Duits en Spaans. Door onze intensieve en jarenlange samenwerking biedt onze school erkende stages bij bekende bedrijven in binnen- en buitenland.

 

De School voor Toerisme en Recreatie zit in een geheel gerenoveerd eigen gebouw vlakbij Den Haag CS en het centrum. Onze kleinschaligheid (als enige in de regio) wordt zeer gewaardeerd door de studenten en hun ouders en staat borg voor een veilige en prettige leeromgeving.

 

Open Dagen

De Open Dagen zijn de ideale mogelijkheid om kennis te maken met onze school, docenten en studenten. Je verkrijgt alle informatie over onze opleidingen. Gedurende de Open Dagen geven onze studenten ook een demonstratie van het Mondriaan Toerisme Lab en kun je misschien ook zelf hiermee aan de slag. Je bent van harte welkom!

 

Geplanden Open Dagen:

Dinsdag 15 maart 2022 van 15.00 - 20.00 uur

Contactgegevens

 

ROC Mondriaan School voor Toerisme & Recreatie
Helenastraat 10
2595 HA Den Haag
Tel. (088) 6663301

 

Copyrights © 2017 - 2024 ROC Mondriaan Toerisme en Recreatie. Alle rechten voorbehouden.