Het eigen online leerplatform van ROC Mondriaan School voor Toerisme, Recreatie & Evenementen

 
 

Voor stagebedrijven

 

Beste relatie,

 

De opleiding Toerisme & Recreatie van het ROC Mondriaan is structureel bezig met innovaties op zowel fysiek als online onderwijs ten einde goed aan te sluiten op de ontwikkelingen in de toeristische branche.

 

De opleiding heeft hiertoe het zogenaamde Mondriaan Toerisme Lab ontwikkeld: een unieke, experimentele online leeromgeving voor en door studenten. De studenten doen praktische ervaring op met een eigen CMS-/CRM-systeem en leren samenwerken middels een digitaal platform. Sinds de schoolsluiting (Covid-19) leren onze studenten inmiddels tevens online te “vergaderen” op afstand: vaardigheden die u als stagebedrijf hopelijk zeer zullen aanspreken.

 

Deze zomer is een pilot gestart om een select aantal studenten op een vernieuwende wijze te laten solliciteren naar een stageplaats. Indien u een unieke code van één van onze studenten heeft ontvangen dan dient u deze hieronder in te voeren (kan ook door te "copypasten"). U komt dan op de profielpagina van de student. Onze student geeft uiteraard graag een persoonlijke toelichting op het profiel.

 

Wij zijn erg benieuwd hoe u als stagebedrijf deze wijze van solliciteren ervaart.

 

Namen ons gehele team wens ik u veel kijkplezier!

 

Karin Hoogstad

Teamleider BPV Bureau

(Beroepspraktijkvorming)

 
 

Voer de unieke code is

 
 

Copyrights © 2017 - 2024 ROC Mondriaan Toerisme en Recreatie. Alle rechten voorbehouden.